Partnerbytte i swingerklubben.

Partnerbytte

Partnerbytte fordi konen slæber manden med.

Partnerbytte og sex fester er blevet populært.I de seneste ti år er antallet af swinger klubber i Danmark vokset kraftigt, og partnerbytte er blevet sat i system.

Det er især kvindernes indtog, der tilsyneladende har givet swingerklubberne vind i sejlene. Og de bytter gerne manden ud men en anden.

Det minder om et festligt værtshus i provinsen. De 20-30 yngre mennesker omkring cafébordene griner, snakker og drikker fadøl. Og når gamle kendinge træder ind af døren uddeles knus, kram og kindkys

På den måde er der sådan set kun en enkelt mindre detalje, der adskiller denne café fra de fleste andre. Alle gæsterne er enten nøgne, eller kun iført undertøj. Nøgenhed er ikke et problem for mig siger Anne Grethe der swinger så ofte hun har tid til det.

Samtidig organiseres i stor stil flere og flere private swinger fester, hvor op mod et halvt hundrede mennesker mødes privat.

Vores første oplevelse med wife swap i Sommerhuset.

Vi er inviteret til et stort privat swinger party, i et sommerhus oppe i Nordjylland, temaet er partnerbytte. Vi ankommer lidt senere, men der er allerede gang i herlighederne.

Soveværelset er fyldt, 16 mennesker ligger i den store himmelseng. Jeg har allerede forladt min kæreste, og begynder at deltage i swingelegen.

Da jeg på et tidspunkt rejser mig for at, gå ind i stuen. Ligger der bare mennesker over det hele fra sofaen, ned på gulvet, rundt om sofabordet og ud i stuen. Sådan et syn, kan jeg virkelig godt lide. Nogle af deltagerne er escort piger.

Inden man begynder med partnerbytte.

Som par er det vigtigt at afklaret de spilleregler der skal være, I forhold til det at bytte sin partner.

I skal ligeledes være enige om hvor langt i ville gå, må i kysse med andre under sex? Må Hun leger med en fremmed fyr, må han lege med en fremmed kvinde?

Grænserne kan altid flytte sig, men flyt ikke grænserne, før begge parter er afklaret med dette.

Sussi fra Aarhus elsker, at være midtpunkt i sex fester. Hun deltager flere gange om måneden.

Når i begge to er enige om grænser, kan I starte legen med partnerbytte i eventuelt Swinger klubben.

Der findes mange flere frække artikler her.